Kodi penal i Republikës së Shqipërisë : miratuar me ligjin nr. 7895, datë 27.1.1995 dhe ndryshuar me ligjin nr. 8204, datë 10.4.1997, ndryshuar me ligjin nr. 8279, datë 15.1.1998, ndryshuar me ligjin nr. 8733, datë 24.1.2001

Uniform Title
Kodi penal (1995)
Imprint
Tiranë : Pegi, 2002.
Physical description
xix, 113 p. ; 21 cm.

Browse related items

Start at call number:
Librarian view | Catkey: 5731506