Edno učilište-eden spomenik 1998-2001 : elaborat za proektot i izbor od obrazovnata programa = Një shkollë-një përmendore 1998-2001 : elaborati i projektit dhe zgjedhja e programit mësimor

Responsibility
Panče Velkov ... [et al.]
Language
Macedonian, Albanian. Macedonian and Albanian text bound front to back, foreword also in English and French.
Imprint
Skopje : Seizmo, 2001.
Physical description
93 p. : col. ill. ; 30 cm.

Browse related items

Start at call number:
Librarian view | Catkey: 5605038