Lidhja Shqiptare e Prizrenit në dokumente Angleze, 1878-1881

Responsibility
Dokumentet i transkriboi, i Shqipëroi dhe i komentoi Skender Rizaj = The Albanian League of Prisrend in the English documents, 1878-1881 / the documents are trancribed [sic], translated into Albanian and annotated by Skender Rizaj = Albanska prizenska liga u engleskim dokumentima, 1878-1881 / dokumenta transkribovao, preveo na albanski i komentarisao Skender Rizaj.
Imprint
Prishtinë : Arkivi i Kosovës, 1978.
Physical description
323 p. ; 24 cm.
Series
Posebno izdanje (Arhiv Kosova (Priština, Serbia)) ; kn. 2.

Browse related items

Start at call number:
Librarian view | Catkey: 204293