jump to search box

Identiteti kombëtar shqiptar dhe çështje të tjera : ndërhyrje në debatin Ismail Kadare - Rexhep Qose, mbi identitetin evropian të shqiptarëve / Kristo Frashëri.

Availability

At the Library

Other libraries

Author/Creator:
Frashëri, Kristo.
Language:
Albanian.
Publication date:
2006
Imprint:
Tiranë : Edisud Spa, 2006.
Format:
  • Book
  • 211 p. ; 21 cm.
Series:
Debatet ; 1.
Subjects:
ISBN:
9994394002
9789994394005

powered by Blacklight
© Stanford University. Stanford, California 94305. (650) 725-1064. Terms of Use | Copyright Complaints | Opt Out of Analytics
jump to top