jump to search box

Kodi penal i Republikës së Shqipërisë : miratuar me ligjin nr. 7895, datë 27.1.1995 dhe ndryshuar me ligjin nr. 8204, datë 10.4.1997, ndryshuar me ligjin nr. 8279, datë 15.1.1998, ndryshuar me ligjin nr. 8733, datë 24.1.2001.

Availability

At the Library

Other libraries

Uniform Title:
Kodi penal (1995)
Corporate Author:
Albania.
Language:
Albanian.
Publication date:
2002
Imprint:
Tiranë : Pegi, 2002.
Format:
  • Book
  • xix, 113 p. ; 21 cm.
Title Variation:
Kodi penal i Republikës së Shqipërisë i azhornuar
Subjects:

powered by Blacklight
© Stanford University. Stanford, California 94305. (650) 725-1064. Terms of Use | Copyright Complaints | Opt Out of Analytics
jump to top